10x leuke tweets van donderdag 24 september 2020, deel 1 ! De Goedemorgen en #DDK editie! Gefeliciteerd @johannes0492 en @Smartteaser192 EN met tweets van @Rick_1611_ @steef_12785692 @19lydia16 @DDKopDonderdag @johndevries312 @Bonheure_23 @thefluiddruid75 en anderen!

De koffers zijn zo goed als gepakt! De kleren die ik niet mee ga nemen kan ik de komende dagen nog mooi even aan. Hoop dat we alles gepakt hebben wat ook echt mee moet hahahaha ๐Ÿ˜‰ vast wel! En anders, zoals mijn moeder zei: “dan koop je het maar nieuw”.
We vliegen nog niet, maar mijn vrouw wil alles op tijd klaar hebben. Dat is wel handig, want je weet nooit wat er in het weekend ineens nog te doen valt ๐Ÿ™‚

Genoeg over het pakken gekletst ๐Ÿ˜‰ nu is het tijd voor leuke lieve mooie bijzondere (etc) tweets en laten we beginnen met 2 jarigen!

GEFELICITEERD @johannes0492!!!!

EN OOK GEFELICITEERD @Smartteaser192

En dan nu doorrr met 20 (eeuh 21 volgens mij haha) leuke lieve mooie bijzondere grappige (etc) tweets met een flinke lading GOEDEMORGEN saus en als extra topping een dikke donderdag knuffel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s