10x leuke tweets van zaterdag 8 augustus 2020, deel 2! Met o.a. 10x leuke tweets van zaterdag 8 augustus 2020, deel 2! Met o.a. @DBgirl_83 @OKatert @Cryptopixels @_MarijkeV_ @decluit @Stieffie @roosje_69 en anderen

Ik moet weer even op verjaardagsvisite in de straat. Dus ik heb dit om half 8 in de Nederlandse ochtend voorbereid :).

Verjaardag op de Filipijnen betekent altijd heel veel eten. Ik heb mijn ontbijt dus overgeslagen en heb nu “honger”. Nou ja lekkere trek 😉 nu al benieuwd wat voor lekkers we hebben. 9 van de 10x kip en spaghetti en dat soort dingen. Dus goed te doen.

We krijgen ook altijd eten mee naar huis. (is 1 minuut lopen he 😛 ). Dus we zijn de hele dag weer voorzien van eten hahaha!

Oh ja, de tweets in mijn 10x leuke tweets zijn niet per definitie van de dag zelf he 🙂 ik kreeg de opmerking laatst: “maar mijn tweet was van gisteren!”.
Dat kan inderdaad kloppen. Ik neem tweets mee die ik VANDAAG tegen ben gekomen 🙂 die kunnen best van gisteren of nog een dag eerder zijn. Zolang ze maar leuk lief speciaal (etc) genoeg zijn!

Gaan we nu snel door naar deel 2 van de 10x …. oh ships het zijn weer 15 geworden hahaha … leuke tweets!

And don’t forget! Vandaag zijn het 4 (!!!) blogs. Dus deel 1 was om ongeveer 07:30, deel 2 nu om 11:00. Dan zou (als alles goed gaat) deel 3 om en nabij 14:30 online verschijnen en deel 4 om en nabij 18:00 !!!

Vergeet niet goed water te drinken en TE GENIETEN! Hier op de Filipijnen doen we t altijd rustig aan in de dagelijkse hitte 😉 dus dat advies geef ik jullie ook allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s