10x leukste tweets van dinsdag 24 maart 2020! Met o.a. @meukmens @Daafjedaaf @OKatert en anderen!

Goedemorgen! Vandaag vroeg met de 10x leukste tweets! Ik wil vanavond vroeg op bed, dus het liefst voor 18:00 Nederlandse tijd hahaha! Vandaar dat ik nu al bezig ben met de leukste tweets enzo.
Maar dat maakt het niet minder leuk! Want ik kwam zoveel leuke tweets tegen, dat als jullie zo door blijven gaan er vandaag wel weer een 2e deel kan komen haha!

Nou … laten we beginnen?

Ik begin met het leukste nieuws van de dag! Seizoen 4 van Down The Road is met de reisgenoten uit seizoen 1 !!! Dus weer tijd voor Kevin, Lore, Pieter, Helene en Martijn!!!!Het is altijd Pasen als je wilt 😉Ik plaatste mijn “groentetuintje” en toen kwam deze leuke reactie! Erg gaaf!HEERLIJK!Ik probeer dit maar niet …Wel herkenbaar dit!!!Nu wil ik ook gebak!Ik moest IETS te hard lachen 😉Gaaf gedaan!Ondertussen heeft Okkie al 606 volgers … maar Okkie is zo onwijs leuk en gaaf en stoer, dat ie gewoon veel meer volgers moet hebben. TOCH?Heb jij een leuke tweet gezien? Of een onwijs lieve of speciale of bijzondere of super mooie foto? Deel ‘m dan even met mij in een prive berichtje op den Twit: @totallyanders … of stuur t naar mij toe via dit prachtige formuliertje:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s