Vluchtelingen of migranten? IND en Nederland zijn een schande voor ECHTE migranten!

Boos ben ik. Kwaad! Waarom? Het is onrechtvaardig hoe er in Nederland omgegaan wordt met ECHTE migranten, nee niet die “migranten” die eigenlijk gewoon (illegale) vluchtelingen zijn en in bootjes de zee oversteken … dan bijna verzuipen (ze hebben daar duizenden euro’s voor moeten betalen) en dan door “grote illegale redders” opgevangen worden … die dan weer Europa VERPLICHTEN om alle mensen op te nemen … wat dan ook weer gebeurt omdat deze mensen het zo hard nodig hebben en het in internationale verdragen staat dat het moet.

Ik heb het over ECHTE MIGRANTEN die naar Nederland willen komen.  Niet de zogenaamde doktoren en hoog opgeleide vluchtelingen die uiteindelijk bijstand gaan trekken en weigeren de taal + gebruiken / normen & waarden willen leren. Nee ik heb het nu over mensen die GETROUWD zijn met een Nederlander.

De IND opent de armen WIJD voor mensen die op de illegale manier Nederland binnen komen. Zij krijgen allemaal een tijdelijke verblijfsvergunning en wordt het niet onmogelijk gemaakt. Maar dit doen ze niet met mensen die al jaren samen zijn, getrouwd zijn en soms al kinderen samen hebben.

Vandaag en gisteren sprak ik met twee Nederlanders in een dusdanige situatie. De ene is een vrouw met een man uit Marokko, de andere is een man met een vrouw uit de Filipijnen. Allebei proberen ze hun liefde naar Nederland te halen, maar TELKENS wordt er van alles afgewezen ZONDER enige logische verklaring.

Hoe verklaar je bijvoorbeeld dat wanneer je ALLE gevraagde papieren JUIST inlevert bij de IND .. dat je dan te horen krijgt dat je niet alles ingeleverd hebt? Wanneer jouw advocaat (ja want die moet je hebben als je LEGAAL naar Nederland wilt komen .. kost super veel geld … iets wat de (illegale) vluchtelingen dus allemaal niet hoeven!) zelfs niet meer begrijpt wat het IND nou eigenlijk wil.
WAT DOE JE DAN ??

Juist.
Je wilt jouw geliefde bijna gewoon op zo’n walgelijk bootje zetten in Afrika. Want dan weet je dat ze met open armen opgevangen zullen worden in Europa: “Ja kom maar hoor. Jullie zijn welkom”.

Het wordt tijd dat de Nederlandse regering stappen gaat ondernemen om capabel personeel te vinden voor IND of om eens op te houden met de bitch uit te hangen tegen mensen die ECHT naar Nederland willen komen, ECHT willen werken en al jaren samen zijn met een Nederlander WAAR OOK GEWOON BEWIJS VOOR IS.

Ook zijn er verhalen bekend van mensen die een “vestigingsgevaar” zouden zijn als ze met een toeristenvisum naar Nederland komen. En krijgen die illegale vluchtelingen zo’n stempeltje ook? Want daar zit een vestigingsgevaar in.
En daar betaalt elke Nederland zich scheel aan. Want die vluchtelingen blijven jaren en jaren lang.

Natuurlijk wordt dit niet opgepikt door Nederlandse media. Want die vinden alleen zielige verhalen van “migranten” in (rubber)bootjes de moeite waard om te plaatsen .. TELKENS WEER. Nee stel je voor, mensen die uit liefde willen verhuizen en er duizenden euro’s aan besteden om het ook maar voorelkaar te krijgen .. en telkens het IND DEKSEL op de neus krijgen, dat is vast niet nieuwswaardig.

IND STOP DEZE ONZIN! En ga jullie diep schamen!
Mark Rutte en de rest van de regering, doe hier wat aan. Het IND is een walgelijke organisatie die niet naar behoren functioneert en een schande is voor Nederland en de Nederlanders.

ps: weten we nog hoe Willem Alexander heel makkelijk Maxima naar Nederland kreeg? Juist .. dat kan dus niet als je een gewone Nederlander bent!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s