Boos ben ik op al die “schreeuwers” die de #dodenherdenking op de #Dam willen verpesten. #4mei #RESPECT! #amsterdam

Boos, ja echt boos word ik op die mensen die maar roepen wat “De Nederlanders” verkeerd gedaan hebben in WO2 in Indonesié.

Verdomme stelletje achterlijke lui zijn jullie! Waarom zijn jullie alleen boos op de Nederlanders? Weet je wat de RADICALE Indonesische bevolking flikte? Weet je hoe de Japanners daar aan het rondmoorden zijn geweest?

Met 2 maten meten heet het als je alleen met je wijzende vingertje naar de Nederlanders wijst! Daarnaast volgden de Nederlanders ORDERS op vanuit “de Koningin der Nederlanden”. Dus als je een statement wilt maken, maak het dan richting de … oh ja die leeft niet meer, net als veel van de mensen die er destijds bij waren!

HEB JE DE VERHALEN VAN DE INDIËGANGERS ZELF MEE GEKREGEN OF VAN DE MANNEN ZELF GEHOORD DIE DAAR GEWEEST ZIJN? DIE MANNEN DIE MET DIKKE VETTE TRAUMA’S TERUG KWAMEN EN DOOR IEDEREEN UITGELACHEN WERDEN?!

Nee, dat heb je niet met je domme kop!!!

Dus doe normaal, hou je bakkes om 8 uur vanavond!
Je kunt al die andere uren in het jaar je domme stem laten horen met je achterlijke verhalen die niet kloppen, maar heb even 2 minuten respect voor ALLE doden die in ALLE oorlogen zijn gevallen ja!

4mei logo.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s