#MrFrankVisser rijdt visite. Over een gasbrander, een paard en SM.

De eerste aflevering van Mr Frank Visser in een ander format. Wat vinden we hier van? En waarom heet het “MrFrankVisser RIJDT Visite” terwijl hij niet meer “De Rijdende Rechter” genoemd mag worden? Allemaal vragen vragen vragen. Ik ga alleen antwoord geven op het “ietwat andere format”.

Vanavond behandelde Mr Frank Visser 3 zaken .. nou ja behandelde: hij gaf advies! Dit is heel anders dan de standaard uitspraak zaken. Mensen kunnen genoegen nemen met het advies, maar ze kunnen net zo goed toch doorgaan waar ze mee bezig zijn.

Zaak 1:
Meneer heeft een gasbrander bij een bouwmarkt gekocht. Er kwam een steekvlam waardoor hij ernstige brandwonden heeft opgelopen.
Visser adviseert deze meneer om de gasbrander, die teruggebracht is naar de bouwmarkt, weer terug te krijgen als bewijsmateriaal. Ook de gebruiksaanwijzing is niet echt je van het. Daarnaast denkt Visser dat deze meneer toch best wel een aardige schadevergoeding kan krijgen .. maar dan moet hij wel al het bewijsmateriaal hebben: dus ook de gasbrander.

Zaak 2:
Mevrouw koopt een paard via Marktplaats. Het dier blijkt artrose te hebben en kan niet goed lopen. Volgens de verkoper is het paard gezond vertrokken. De koopster heeft geen controle gedaan en heeft ook geen dierenarts geraadpleegd op het moment dat ze het paard kocht.
Mr Frank Visser adviseert om in ieder geval niet door te gaan met wat dan ook richting de verkoper. De eigenaren laten het paard uiteindelijk inslapen.

Zaak 3:
Een stel heeft last van de hondenpoep en pies van de buren. De buren blijken 4 honden en 7 katten te hebben. Op het moment dat Visser aanwezig is, ruikt hij geen vieze geur buiten. De buren daarentegen klagen over de SM sessies e.d. van het klagende paar.
Al met al, onze rijdende visite adviseert om eerst nader tot elkaar te kunnen komen. Het SM paar besluit uiteindelijk om toch verdere stappen te ondernemen omdat ze niet in zien dat bemiddeling zou helpen.

Conclusie:
De zaken waren erg soft voor een MR Frank Visser zaak. Ik heb gisteren bij Sherlock harder gelachen. Dat neemt niet weg dat ik deze “Rijdt Visite” variant wel een succes vind. Omdat je diverse zaken hebt, blijft het lekker vlot gaan.
Ik hoop wel dat de inhoud spannender wordt .. en dan bedoel ik niet meer SM typetjes ofzo .. maar zaken waarbij je niet denkt “oh dit is ook iets voor Radar” of “mmm wat zijn die mensen dom”.
Om maar even een tweet aan te halen van  @DaniqueHaselage Conclusie aflevering 1: alle 3 de zaken kanloos door naiviteit en gebrek aan bewijs

Dit is mijn uitspraak voor deze aflevering .. en zo zit het (volgens mij!)

Tweets tijdens zaak 3:
@MarOirs Hadden ze toch een wat dominantere #mrFrankVisser gehoopt. Hij had ze op zijn minst even in de hoek kunnen zetten.
@Frankzinnig In tegenstelling tot die honden van de buren wordt de vent van die SM mistress wel gewoon uitgelaten
@bruniversum Nu eerst even reclame en daarna de strontknoping.
@MissMatch_NL #mrfrankvisser is ingeschakeld voor een happy ending van de massages van Harry.
@TotallyAnders In de massage kamer vertelt #mrfrankvisser dat hij “iemand besteld” heeft. En hij heet ook nog eens Dick
@Frankzinnig Als ze er echt schijt aan heeft moet ze gewoon met d’r reet over de schutting gaan hangen.
@MGCenten Waarom is de boze dame in feestkleding ??? Of staat de bezemsteel om de hoek
@verarev “Poep op de stoep en haat in de straat..”

Tweets tijdens zaak 2:
@terptm
Je zag dat hondje denken. “Laat mij ook inslapen”
@Brigitte_D_T Aanpraten om paard te euthaniseren is niet fraai. Het had een optie kunnen zijn het paard bij een stichting onder te brengen.
@MarOirs #mrFrankVisser Tokkie het paard had ook gewoon aan de paardenslager verkocht kunnen worden dan hadden ze nog wat aan t 100kg aankomen gehad
@wortelwinter #mrfrankvisser Ik heb nog wel een hobbelpaard voor ze het is nog wel een veulen maar het hobbelt al aardig
@palpeet – “Ben je ook van plan een paard te komen en geen kat in de zak” WOEHAHAH
@Kamerlid151 #MrFrankVisser vist achter het net met dat paard… Maar het geluk straalt hem toe met het reservepaard
@DaniqueHaselage Wat een naieve mensen. De een laat zn bewijsmateriaal verdwijnen en de ander laat een paard niet medisch keuren
@buiskijkert Greet trekt zich terug in haar interieur. Hondje op schoot. En een troostende plaat van Frans Bauer op.
@saripab Als je niet wint, dan verlies je. Eindelijk duidelijke uitleg van #mrfrankvisser
@TotallyAnders “Gelukkig heeft u nog een gezonde hond .. aldus #mrfrankvisser. Kan t hondje mooi in de stal.
@starbuck68 “Opgezadeld zitten met een kreupel paard” The voice over van #mrfrankvisser doet aan cabaretteketet
@buiskijkert Wedden dat er in die advertentie op Marktplaats stond: “Paard. Alleen op zondag bereden. Door een oud vrouwtje” .
@MissNathjuh Het zadel van de dochter van me zuster….dat is je nichtje mop
@_watching_tv_ Ze heeft hem netjes opgebeld… ‘Hey paardenlul…….’
@buiskijkert Hee! Greet Dootjes! De zus van Ka!

Tweets tijdens zaak 1:
@Vincentgdevlugt Als het rubbertje stuk gaat, komen daar vaak kindjes van
@RonVerheijen Heeft hij toevallig niet een scheet gelaten bij de steekvlam. Het blijft toch de toilet
@MissMatch_NL Ik snap niet veel van lassen maar zittend met je benen vooruit onder de vlam met een bouwmarkt brander, ik zou het nooit doen
@buiskijkert Wie zijn benen brandt, moet naar de blaren kijken!
@buiskijkert Kijk ik nu naar #mrfrankvisser, of naar Vinger aan de Pols? Het is mij nog niet duidelijk.
mrfrank20170109

Plaats een reactie